Oprichting

Werken Vlaanderen in ontstaan in 2014. Ons doel is om en brug te slaan tussen een grote nood aan productiearbeiders en goede arbeidskrachten.

Onze waarden

Werken Vlaanderen zet in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en heeft onderstaande waarden in het DNA:

Eerlijkheid

We communiceren op een open en eerlijke manier met onze medewerkers en klanten. Zo bouwen we duurzame langetermijnrelaties op.

Betrokkenheid

Wij zijn betrokken bij onze arbeiders en onze arbeiders voelen zich betrokken bij Werken Vlaanderen en bij onze klanten. Dat maakt dat zij bij elke opdracht hun beste beentje voorzetten.

Verantwoordelijkheid

We nemen onze verantwoordelijkheid op om bij te dragen aan een betere werkomgeving, en onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid op om stipt, efficiënt en kwaliteitsgericht te werken.

WIE ZIJN WIJ?

Cemil Adiyil

Oprichter en zaakvoerder van Werken Vlaanderen

“Waar het bij mij op aankomt, is dat zowel onze eigen mensen met plezier werken als dat onze klanten tevreden zijn. Het wiel moet draaien, en begint bij de motivatie van onze werkkrachten. Als zij hun job met inzet en enthousiasme doen, heeft dat een impact op onze klanten. En dat zorgt ervoor dat zij ook de verwachtingen van hun klanten kunnen inlossen.”

Canan Adiyil

General manager

“Ik sta elke dag op met een positieve ingesteldheid en de gedrevenheid om iets voor onze klanten te betekenen. Na verloop van tijd krijg ik een vertrouwensband met onze klanten. Dat maakt dat ik goed begrijp wat ze nodig hebben en hoe ik hen het best kan helpen.”